Ranieri: “Visszatérnék Olaszországba, de…”

interjúA Leicester Cityvel csodát végrehajtó Ranieri ma újabb elismerést kapott a “Premio Tori Vergata” formájában, a sportban tanúsított erkölcsös magatartásáért. Claudio röviden kitért arra is, hogy láthatjuk-e a közeljövőben újra a Serie A-ban.

“Szeretnék elkezdeni újra dolgozni, és igen, inkább érzem magam európai edzőnek.”-mondta Ranieri a Gazzettának.

“Kaptam néhány ajánlatot válogatott csapatoktól, de inkább klubnál edzősködnék, mert szeretnék minden napot a srácokkal tölteni.”

“Egy ígéretes projektre várok. Olyasvalamire van szükségem, amiben igazán hinni tudok, hogy tényleg 100 százalékot tudjak adni, csak így tudok elfogadni egy ajánlatot.”

“Visszamennék Olaszországba edzősködni, igen, de semmiképp sem a Laziohoz. Lassan a karrierem végén járok. Az elején még igent mondtam volna, de ma, Roma-szurkolóként, a Lazio ki van zárva.”

“Ezzel együtt, nagyon is tetszik, ahogy ebben a szezonban játszanak.”

Ranierit, aki korábban a Juventus mestere is volt, a Zebrák esetleges triplázásáról is megkérdezték:

“Úgy gondolom, hogy a Real Madrid a favorit a Bajnokok Ligájában, de oda kell figyelni az Atletico Madridra és a Monacora is, őket sem szabad félvállról venni.”

“A Juventus remek időszakon megy keresztül, évről-évre egyre erősebbek a klub vezetésének köszönhetően. Olaszként természetesen nekik szurkolok.”

“A Bianconeri nagyon eltökélt, ez pedig kulcsfontosságú lehet. Létfontosságú az is, hogy a hajrában a lehető legjobb fizikális állapotban legyenek, és tanubizonyságot tegyenek az eddigiekhez hasonló áldozatkészségükről.”

Football Italia

Kategória: Calciomercato, Juventus, Roma Címkék: 

Ezt olvastad már?

Ranieri: “Mosolyogjatok úgy, ahogy én…” Ranieri: “Mosolyogjatok úgy, ahogy én…”
Ranieri: “Mindig is azt gondoltam, végül valahol megnyerem a bajnoki címet.” Ranieri: “Mindig is azt gondoltam, végül valahol megnyerem a bajnoki címet.”

Szólj hozzá a témához!

A csillaggal (**) jelölt mezőket ki kell tölteni.

Hozzászólás elküldése

© 2403 Azzurri. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.