Juventus: Marchisio hűséges marad az Öreg Hölgyhöz

juventus_logoAnnak ellenére, hogy az idei szezonban Claudio Marchisio igencsak háttérbe szorult a Juventusnál, a rutinos középpályás édesapja úgy véli, hogy fia nem fog távozni sem az MLS-be, sem a Bundesligába, sem pedig a Premier Ligába, hanem marad továbbra is nevelő egyesülete alkalmazásában.

“Claudio hónapok óta egészséges, jó passzban van, és keményen dolgozik a játékpercekért, amikor szükség van rá, akkor a csapat rendelkezésére tud állni. Mindenki játszani szeretne, jobb lenne, ha korlátlanul lehetne cserélgetni, mint például a kosárlabdában, de ilyen a futball. Mindig remélem, hogy a Juventus nyerni fog és Claudio is játszhat, de ez ezer különböző tényezőn múlik” – említette Stefano Marchisio a juvenews.eu oldalnak.

A 32 éves középpályás január eleji sérülése már a múlté, de a 2018-as naptári esztendőben a Juventus által lejátszott 16 összecsapás közül mindössze három bajnokin és egy Coppa Italia-találkozón jutott szóhoz, a Serie A aktuális idényének első 29 fordulója során pedig 11 alkalommal léphetett pályára.

Óhatatlan, hogy az olasz sajtóban ne jelenjenek meg a távozásával kapcsolatos pletykák, melyek Marchisio édesapja szerint teljesen alaptalanok.

“Két éve van még hátra a szerződéséből a csapatnál, és biztosan állíthatom, hogy ki fogja tölteni, esze ágában sincs más csapathoz igazolnia, hiába pletykálnak itt az MLS-ről, a Bundesligáról vagy a Premier Ligáról.”

“Claudio imádja a Juventust és az őt körülvevő torinói közeget, én pedig nem tehetek mást, mint bízok benne, hogy kemény munkával újra minél több játéklehetőséget tud követelni magának a csapatban” – zárta gondolatait Stefano Marchisio.

Kategória: Juventus Címkék: ,

Ezt olvastad már?

Juventus: Változások a hátsó alakzatban? Juventus: Változások a hátsó alakzatban?
Juventus: “Mi is emberek vagyunk” Juventus: “Mi is emberek vagyunk”
BL: A Juve kiejtette a Tottenhamet – angol lapszemle BL: A Juve kiejtette a Tottenhamet – angol lapszemle

Szólj hozzá a témához!

A csillaggal (**) jelölt mezőket ki kell tölteni.

Hozzászólás elküldése

© 2952 Azzurri. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.