Torino: Belotti féláron eladó

torino_logoA Corriere dello Sport szerint a Torino csapata a nyári átigazolási időszakban a külföldi klubok számára megállapított 100 millió eurós kivásárlási ár feléért, 50 millió euró környékén hajlandó lenne piacra bocsátani Andrea Belottit.

A 24 éves támadó 2021-ig áll élő szerződésben a Torino gárdájával, s múlt nyáron az AC Milan mellett számtalan külföldi topcsapat érdeklődött a leigazolása iránt, azonban a klubelnök Urbano Cairo minden kérő próbálkozását visszautasította, mondván hogy nem létszükséglet a gárda gólvágójának eladása.

Belotti a tavalyi szezonban 26 gólt szerzett, a 2017-2018-as idényben viszont többször is hosszabb-rövidebb ideig sérülésekkel bajlódott, jelenleg is a kihagyását követően a formábalendülésért küzd, s mindössze hatszor volt eredményes 22 Serie A-s fellépés alatt, amely eddig a három torinói szezonja közül kétségkívül a leggyengébb.

Az olasz sportlap által említett 50 millió eurós ár viszont már korántsem lehet annyira elriasztó az élklubok számára, mint a rögzített kivásárlási ár. Belottinak bár az aktuális kiírás közel sem élete szezonja, az elmúlt két évben tökéletesen bizonyította gólérzékenységét, és még mindig komoly jövő állhat előtte.

Korábban többek közt a Barcelona, az Atlético Madrid, az Arsenal, a Chelsea és a Paris Saint-Germain szerette volna soraiban tudni őt, nem kizrát, hogy ezen klubok többségének ismét szándékában fog állni Il Gallo megszerzése az újonnan meghatározott összegen.

Kategória: Serie A Címkék: ,

Ezt olvastad már?

Revansot vennének a Farkasok – Roma-Torino előzetes Revansot vennének a Farkasok – Roma-Torino előzetes
Immobile nem csak a góllövőlistát vezeti, a legtöbb pontot is ő szállította Immobile nem csak a góllövőlistát vezeti, a legtöbb pontot is ő szállította
Derby della Mole, 198. felvonás Derby della Mole, 198. felvonás

Szólj hozzá a témához!

A csillaggal (**) jelölt mezőket ki kell tölteni.

Hozzászólás elküldése

© 2894 Azzurri. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.