ADL: “Ez a Napoli éve lesz”

napoli_logoA Napoli elnöke, Antonio De Laurentiis múlt héten, a 7-0-ás kiütéses felkészülési meccs után magabiztosan nyilatkozott csapata esélyeiről a következő idényben.

“Nem adtunk el senkit, sőt, új játékosok érkeztek, úgyhogy reméljük, elérkezett az idő a csapat számára.”-mondta De Laurentiis.

“Nagyon lelkesek vagyunk, a csapat nagyon jól játszik, és olyanokkal egészült ki, mint például a kis francia, Adam Ounas, aki gyakorlatilag szétszedte a kaput, annyira akart. Úgy gondolom, remekül beilleszkedett, és örülök, hogy Sarri azonnal bedobta a mélyvízbe.”

 ”Az edző nyugodtnak tűnik, teljesen más ember, mint tavaly ilyenkor, magabiztos a csapatot és önmagát illetően is. Nem aggódik a riválisok erősítései miatt, ami tulajdonképpen előnyös a bajnokság szempontjából.”

“Szerintem egyébként 16 csapatra kellene szűkíteni a Serie A résztvevőit, akár egyetlen kiesőpozícióval, így a Serie B és a Lega Pro még versenyképesebb lehetne.”

“Mindig megkapom, hogy ne használjam a ‘Scudetto’ szót, mert balszerencsét hoz, de természetesen csakis az első helyért küzdünk. Mindig is ez volt a filozófiám, az élet minden terén, még az iskolában is, amikor a jegyeimet szereztem.”

“Mindig is egy nagy családdá akartam kovácsolni a Napolit, és nagyon közel állok ahhoz, hogy ez sikerüljön. A labdarúgás létfontosságú nekünk, hithű nápolyiaknak – nem azokról beszélek, akik a Juventusnak szurkolnak – mi mindig többet akarunk.”

“Nápolynak Olaszországban és az egész világon is főszerepben kell lennie.”-zárta mondandóját a 68 éves elnök.

Football Italia

Kategória: Napoli, Serie A

Ezt olvastad már?

Serie A: Piros-kék csata a középmezőnyben – Bologna-Genoa elé Serie A: Piros-kék csata a középmezőnyben – Bologna-Genoa elé
Ciro Immobile meccsenként lő egy gólt Ciro Immobile meccsenként lő egy gólt
Európa-liga: Lazio-Dinamo Kijev és Milan-Arsenal a nyolcaddöntőben Európa-liga: Lazio-Dinamo Kijev és Milan-Arsenal a nyolcaddöntőben
Mindent bele Bergamo! Mindent bele Bergamo!

Szólj hozzá a témához!

A csillaggal (**) jelölt mezőket ki kell tölteni.

Hozzászólás elküldése

© 2443 Azzurri. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.