Buffon: “Megy majd tovább azt élet nélkülem is!”

squadra_azzurra_logoOlaszország 1958 után először maradhat le Vb-szereplésről, amennyiben sikertelenül veszi a svédek elleni párharcot.

Gigi Buffon nyilatkozott az esti meccs előtt, idézett fájdalmasan gyermekkorából, és tekintett derűlátóan előre a jövőbe.

“Megvan bennünk a kellő magabiztosság, de a szükséges feszültség is. Jó benyomást akarunk tenni, és kijutni a Világbajnokságra, fókuszáltnak kell lennünk.”-kezdte Buffon meccs előtt interjújában.

“A Világbajnokság Olaszország nélkül borzasztó nagy csalódás lenne, nekem még mindig megvannak a gyermekkori emlékeim, amikor Ruggiero Rizzitelli csak a felsőlécet találta el Oroszország ellen, és így nem jutottunk ki az 1992-es Eb-re.”

“Nagyon nehezen éltem ezt meg gyerekként, hiszen imádtam a futballt és rájöttem, hogy nem élhetem át azt a csodálatos érzést, amikor a saját országodnak szoríthatsz egy rangos tornán.”

Bár Buffon köztudottan a jövő évi Vb után szeretné szögre akasztani a stoplist, rendre megkérdezik tőle, valóban így lesz-e.

Buffon csak elnevette magát:

“Egy nap el kell hagynom a Nazionale-t, de hadd osszak meg Önökkel valami igazán meglepőt: A nemzeti csapatnál nélkülem sem áll majd meg az élet! Valaki átveszi a helyem, úgyhogy nyugodjanak meg, az olasz foci így is folytatódni fog!”

Football Italia

Kategória: Azzurri Címkék: 

Ezt olvastad már?

Davide, téged mindenki szeretett! Davide, téged mindenki szeretett!
“Viszlát, kedves Asto!” – Buffon búcsúja “Viszlát, kedves Asto!” – Buffon búcsúja
Buffon 2020-ig folytatja? Buffon 2020-ig folytatja?

Szólj hozzá a témához!

A csillaggal (**) jelölt mezőket ki kell tölteni.

Hozzászólás elküldése

© 2018 Azzurri. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.