A harmadik helyért a Napoli az Ancelotti vezette házigazda ellen

audi-cup-logo

 

Az Audi-kupa tegnapi nyitó napján  a Napoli együttese az Atlético Madriddal találkozott Münchenben. Bár a déliek biztató játékot mutattak Simeone pokróc kemény gárdája ellen, vezetésük után mégis vereséget szenvedtek a matracosoktól Németországban. Este az olasz tréner vezette Bayern pedig kijózanító pofont kapott a Klopp által irányított Liverpooltól. A dobogó alsó fokáért küzdenek ma az olaszok!

 

Az első félidőben némi fölényben futballozott a nápolyi -banda , és akár vezethettek is volna, ha Milik nem hibázza el a büntetőt a szünet előtt tíz perccel. Amit Ghoulam nagyszerű baloldali beadása után Callejon földre huppanásával harcoltak ki. De Oblak gyors vetődéssel hárítani tudta Milik balos löketét, maradt a döntetlen. Az utolsó pillanatokban Insigne a szokásos “balról befelé cselez és hosszúra teker” megmozdulásával veszélyeztetett, de Oblak kitolta azt a feslő sarok elől. A szünet után jött az újabb mesteri Ghoulam beadás, a hosszún helyezkedő Callejon pedig zseniálisan lőtt védhetetlenül az ellenkező sarokba.pazar gól volt! A félidő második felében egy védelmi hiba után újabb zseniális gólt láthattak a nézők, Torres oxival egyenlített. És tíz perccel a lefújás előtt jött az újabb hiba, Vietto maradt egyedül a hosszú saroknál és megnyerte a mérkőzést a spanyoloknak. A hátsó alakzattal lesz még dolga bőven Sarrinak , a Napoli mesterének.

Alapjában véve nem sokat kísérletezett az ősz mester, hiszen elöl az volt a változás, hogy Mertens a padon kezdett, Milik volt  a center a kezdés időpontjában. Ma a harmadik helyért lehet küzdeni a házigazda bajorok ellen, és ilyen védekezési megingások ott sem férhetnek majd bele a Sarri-legénységnek!

Bár az az igazság, hogy megingás bőven van az Ancelotti vezette Bayern oldalán is. Az olasz tréner együttese sima, 3-0-ás vereséget szenvedett a Liverpool ellen. Mondanunk sem kell, hogy Carlo nehezen tudta titkolni az idegességét, több rágó fogyott , mint általában!

Krízisben a bajorok? A felkészülés során már több alkalommal szenvedett arc pirító vereséget a müncheni brigád, Carlo pedig magyarázkodhatott a német sajtónak-főként. Elmondása szerint hiányzott a tűz  a csapatából, pedig a csapat szinte összes sztárja a pályán volt az angolok ellen. A Napoli elleni mérkőzésre mindenképpen javulást vár az olasz mester , de azt kiemelte, hogy nagyon erős és jó focit játszó ellenféllel lesz dolguk délután. A mérkőzés előtti sajtótájékoztatóan azt hozzátette, hogy a legjobb erőben lesznek majd a német bajnokság kezdetére, de már a mai , Napoli elleni találkozón is sokkal jobb arcát mutathatja a Bayern!

A mérkőzés 17 óra 45 perckor kezdődik Münchenben, a Sport 1 élőben közvetíti. 

Kategória: Napoli, Uncategorized Címkék: ,

Ezt olvastad már?

Serie A: Meglepetésre készül a SPAL Nápolyban Serie A: Meglepetésre készül a SPAL Nápolyban
Napoli: Nem sürgetik Milik visszatérését Napoli: Nem sürgetik Milik visszatérését
Európa-liga: Folytatódik a Napoli nemzetközi szereplése Európa-liga: Folytatódik a Napoli nemzetközi szereplése

Szólj hozzá a témához!

A csillaggal (**) jelölt mezőket ki kell tölteni.

Hozzászólás elküldése

© 2461 Azzurri. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.