Svéd-olasz: Belotti-Immobile duó a győzelemért

squadra_azzurra_logoNéhány óra múlva kezdetét veszi a svéd-olasz playoff első összecsapása, a sérült Zazát Belotti pótolhatja.

Immobile kezdése, formája alapján, nem lehet kérdés az esti odavágón, Venturának azonban okozhatott némi fejtörést, hogy a szintén remek formában játszó, de sérült Zazát a lehető legjobban pótolja.

Bár ügynöke szerinte Lorenzo Insigne ideális lehetne elöl is – ezzel talán kár is vitatkozni – azzal a Belottival kezdhet az olasz csapat, aki sérülése után egyelőre még nem találta meg góllövőcipőjét. Érdekes döntés Ventura részéről továbbá az is, hogy nem ad lehetőséget a Romában remeklő El Shaarawynak az esti odavágón.

Fontos megjegyezni, nem csak az eredmény számít ma igazán: Immobile, Chiellini, Verratti és Parolo is nagyon oda kell, hogy figyeljen, mert ha besárgul, ki kell hagynia a visszavágót.

Ami  a svédeket illeti, bár Lustig eltiltását tölti, Ekdal visszatérhet a kezdőbe Larsson mellé, miután már teljes értékű edzéseket végzett a válogatottal.

A másik veszélyforrás a Leipzig sztárja, Emil Forsberg lesz, a 4-4-2-es hadrend bal oldalán.

A Bologna balbekkje, Krafth szintén kezdhet találkozón, a Unitednél önmagát kereső Lindeloffal együtt.

Svédország (várható): Olsen; Krafth, Lindelof, Granqvist, Augustinsson; Claesson, Larsson, Ekdal, Forsberg; Berg, Toivonen

Olaszország (várható)Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Candreva, Parolo, De Rossi, Verratti, Darmian; Immobile, Belotti

 

Kategória: Azzurri Címkék: , , ,

Ezt olvastad már?

Revansot vennének a Farkasok – Roma-Torino előzetes Revansot vennének a Farkasok – Roma-Torino előzetes
Motivált Lazio a Dinamo Kijev ellen – Európa-liga előzetes Motivált Lazio a Dinamo Kijev ellen – Európa-liga előzetes
Immobile nem csak a góllövőlistát vezeti, a legtöbb pontot is ő szállította Immobile nem csak a góllövőlistát vezeti, a legtöbb pontot is ő szállította

Szólj hozzá a témához!

A csillaggal (**) jelölt mezőket ki kell tölteni.

Hozzászólás elküldése

© 2018 Azzurri. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.